Message boards : News : Project officialy started
Message board moderation

To post messages, you must log in.

Previous · 1 · 2 · 3 · Next

AuthorMessage
Profile JayPi
Avatar

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 3
Credit: 99,856,667
RAC: 880,213
Message 29 - Posted: 21 Feb 2015, 21:39:03 UTC

I crunched one workunit now. The upload of about 50 MB seems to be too much per workunit. I have a 6 Mbit DSL - if i run more workunits the upload will block my DSL.
ID: 29 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile [AF>Amis des Lapins] Phil1966

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 6
Credit: 14,283,220
RAC: 0
Message 30 - Posted: 21 Feb 2015, 21:53:01 UTC - in response to Message 29.  

I crunched one workunit now. The upload of about 50 MB seems to be too much per workunit. I have a 6 Mbit DSL - if i run more workunits the upload will block my DSL.


Agree. Big big files :/

Nevertherless, I understand you implemented badges :)

Thank You

Hope to read some results in the coming months.

Phil1966
ID: 30 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
alex

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 63
Credit: 47,453,044
RAC: 8,316
Message 31 - Posted: 21 Feb 2015, 22:09:53 UTC

Congratulation! New project is alive and first credit granted!

THX.

Alexander
ID: 31 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Conan
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 46
Credit: 3,230,646
RAC: 5,311
Message 32 - Posted: 21 Feb 2015, 22:34:58 UTC
Last modified: 21 Feb 2015, 22:49:47 UTC

It appears that I already had an account here since the 4th Feb due to the BOINC Wide Teams import.

So I left the Test Project as is in case there is any more testing to be done and just had to get my password resent to me to access my account (BOINC wide teams import never imports my password correctly so I have to keep changing it on every new project).

Attached with no problems and work units downloaded.

Initial estimate was for 1 hour work units but BOINC was optimistic as they appear to be going to take between 3 to 5 hours on my computers.

All appears to be functioning well, e-mail notification works, work unit downloads/uploads work and the forum pages work, so all in all going well for a new project.

Conan
ID: 32 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jacob Klein

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 53
Credit: 1,385,888
RAC: 0
Message 33 - Posted: 21 Feb 2015, 22:41:19 UTC

... except for ability to control through BOINCstats BAM!
ID: 33 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Bradtech519

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 2
Credit: 3,675,211
RAC: 0
Message 34 - Posted: 21 Feb 2015, 22:42:29 UTC

I am attached to both test & production. I am getting work on all my PCs. I am guessing all the old credit stays on the test & we were supposed to register/start over. Just making sure.
ID: 34 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 723
Credit: 139,427,798
RAC: 464,515
Message 35 - Posted: 21 Feb 2015, 22:43:33 UTC - in response to Message 33.  

... except for ability to control through BOINCstats BAM!

I'm sure that BAM will work fine tomorrow or day after :)

Just Willy need a day or two to update his site.
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 35 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jacob Klein

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 53
Credit: 1,385,888
RAC: 0
Message 36 - Posted: 21 Feb 2015, 22:46:23 UTC - in response to Message 35.  

... except for ability to control through BOINCstats BAM!

I'm sure that BAM will work fine tomorrow or day after :)

Just Willy need a day or two to update his site.


Ah, so you are saying that the "Signature error" is a BAM! problem? At first, you made it sound like it was related to the Test project, and requiring a reset of the Test project. It would be nice if you could explain to us the problem, and how it can be fixed.
ID: 36 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 723
Credit: 139,427,798
RAC: 464,515
Message 37 - Posted: 21 Feb 2015, 23:42:45 UTC - in response to Message 36.  


Ah, so you are saying that the "Signature error" is a BAM! problem? At first, you made it sound like it was related to the Test project, and requiring a reset of the Test project. It would be nice if you could explain to us the problem, and how it can be fixed.

Obviously I'm not 100% percent sure, but yes - it was partialy related to Test project for simply reason.
At the day one of building test server I named it (in installation script) "Universe@Home" - without "test" at the end. Recently I have changed this to solve problems when two project servers uses same name. Manager need reset project to start using new name but obviously I have no idea how it work on BAM.

So, if somebody have test project in manager on host then need to reset it first than attach to this one and I wrote about this problem in first post. I didn't know before about problems in connecting/reseting through BAM as I not very often use it (doesn't gave any sense on my few machines) .
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 37 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jacob Klein

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 53
Credit: 1,385,888
RAC: 0
Message 38 - Posted: 22 Feb 2015, 1:25:43 UTC - in response to Message 37.  

Thank you. That helps more than you know, and might actually help Willy figure out the problem with BAM! It's important to have things setup correctly there, so your project gets viewed by users, and can easily be maintained on a grand scale.

You might consider contacting him to resolve the issue.
ID: 38 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 723
Credit: 139,427,798
RAC: 464,515
Message 39 - Posted: 22 Feb 2015, 1:27:20 UTC - in response to Message 38.  
Last modified: 22 Feb 2015, 1:28:39 UTC

You might consider contacting him to resolve the issue.

I'm already in contact with him (for different thing). I will mention this problem as well.
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 39 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jacob Klein

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 53
Credit: 1,385,888
RAC: 0
Message 40 - Posted: 22 Feb 2015, 1:29:45 UTC - in response to Message 39.  
Last modified: 22 Feb 2015, 1:31:19 UTC

Okay. There's actually 2 BAM! problems I'm noticing.

1) [error] Bad signature for URL http://universeathome.pl/universe/
2) When the user uses the BOINCstats website to sign up for "Universe@Home", the project does NOT show up on their "My projects" page. I should see both "Universe@Home Test" and "Universe@Home" on that page.

PS: Congratulations on your launch. I look forward to helping you get some crunching done :)
ID: 40 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 723
Credit: 139,427,798
RAC: 464,515
Message 41 - Posted: 22 Feb 2015, 2:18:14 UTC - in response to Message 40.  


1) [error] Bad signature for URL http://universeathome.pl/universe/

I believe that it is related to server. I will ask Willy for details about it.

2) When the user uses the BOINCstats website to sign up for "Universe@Home", the project does NOT show up on their "My projects" page. I should see both "Universe@Home Test" and "Universe@Home" on that page.

It's maybe because the project still isn't on projects list yet?

PS: Congratulations on your launch. I look forward to helping you get some crunching done :)

Thank you. As you see, not everything start perfect... ;)
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 41 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jacob Klein

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 53
Credit: 1,385,888
RAC: 0
Message 42 - Posted: 22 Feb 2015, 2:28:24 UTC - in response to Message 41.  


2) When the user uses the BOINCstats website to sign up for "Universe@Home", the project does NOT show up on their "My projects" page. I should see both "Universe@Home Test" and "Universe@Home" on that page.

It's maybe because the project still isn't on projects list yet?


"Universe@Home" *WAS* on the BOINCstats "Sign-up for projects" page, and I used the "Create Account" hyperlink, and it properly faded away from that page, indicating that my BOINCstats account has joined the project. *BUT* it doesn't list on the "My projects" page, which is the problem. All I see on the "My projects" page is the "Universe@Home Test" project, which was already there.
ID: 42 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 723
Credit: 139,427,798
RAC: 464,515
Message 43 - Posted: 22 Feb 2015, 3:09:41 UTC - in response to Message 42.  
Last modified: 22 Feb 2015, 3:12:59 UTC

Yes, I'm talking about main projects list on BS. I have no idea that is single point at BS with all settings for or maybe Willy need to do separately everything on his site?


Edit:
I just noticed that we have strongly changed html templates on the server... Maybe this is a reason that BS don't get right signature?
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 43 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Łukasz Pecio

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 8
Credit: 20,081,022
RAC: 0
Message 44 - Posted: 22 Feb 2015, 4:01:10 UTC - in response to Message 42.  

"Universe@Home" *WAS* on the BOINCstats "Sign-up for projects" page, and I used the "Create Account" hyperlink, and it properly faded away from that page, indicating that my BOINCstats account has joined the project. *BUT* it doesn't list on the "My projects" page, which is the problem. All I see on the "My projects" page is the "Universe@Home Test" project, which was already there.


Yes. It was exactly the same for me!
ID: 44 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
alex

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 63
Credit: 47,453,044
RAC: 8,316
Message 46 - Posted: 22 Feb 2015, 10:10:19 UTC

No work available!
ID: 46 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jacob Klein

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 53
Credit: 1,385,888
RAC: 0
Message 47 - Posted: 22 Feb 2015, 13:23:02 UTC
Last modified: 22 Feb 2015, 13:59:10 UTC

2 more issues:

1) I tried to create a post in the Number Crunching forum, but no matter what I try, I get this error preventing me from posting:
Users with no hosts attached are not allowed to post links
2) Here's the problem I was trying to post, along with a recommended solution:
Subject: Increase Your Deadlines

Your deadlines (currently 2-day deadlines, I believe)
... are too short, and are causing my GPU devices to go idle since BOINC thinks it must prioritize your CPU tasks ahead of the GPU tasks, in order to meet your crazy-short deadline.

If deadlines aren't that important, then you can set them to something like 1 month or 2 weeks, and probably be just fine. If deadlines are important, then I'd recommend you to use a 7-day deadline if possible. A 5-day deadline might work too, if needed.

Can you please increase the deadlines?

Thanks,
Jacob Klein
ID: 47 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cyrusNGC_224@P3D

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 46
Credit: 541,074,251
RAC: 589,688
Message 48 - Posted: 22 Feb 2015, 13:25:58 UTC - in response to Message 47.  


1) I tried to create a post in the Number Crunching forum, but no matter what I try, I get this error preventing me from posting:
Users with no hosts attached are not allowed to post links
Me too!
ID: 48 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Miko
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 5
Credit: 400,211
RAC: 0
Message 49 - Posted: 22 Feb 2015, 14:24:33 UTC

on the project server are no wu's "ready to send".

a productive project without beta status should have work all the time...

so please create a "few" workunits again.

regards
Miko
ID: 49 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Previous · 1 · 2 · 3 · Next

Message boards : News : Project officialy started




Copyright © 2020 Copernicus Astronomical Centre of the Polish Academy of Sciences
Project server and website managed by Krzysztof 'krzyszp' Piszczek