Message boards : Number crunching : Log-in Problem
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
James W

Send message
Joined: 14 Aug 17
Posts: 16
Credit: 3,278,495
RAC: 5,062
Message 2379 - Posted: 26 Sep 2017, 7:38:49 UTC

Over the last couple weeks I haven't been able to log in with Email & password, which I've double checked as correct in my acct. All that comes up is window titled "Unable to Handle Request" and request to use correct Email and password. Thankfully, I was able to get in using the authenticator code. Am I the only one with this problem? I replaced password, which didn't fix problem.

Thanks for any ideas.
ID: 2379 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Nemrod

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 15
Credit: 1,620,571
RAC: 0
Message 2386 - Posted: 28 Sep 2017, 9:24:41 UTC - in response to Message 2379.  

I have the same problem. Also log in with authenticator code. I wrote to Krzysztof Piszczek 4-5 days ago, and still waiting.
ID: 2386 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 719
Credit: 113,094,331
RAC: 812,987
Message 2390 - Posted: 28 Sep 2017, 22:45:59 UTC - in response to Message 2386.  

I have the same problem. Also log in with authenticator code. I wrote to Krzysztof Piszczek 4-5 days ago, and still waiting.

Do you experience this problem from server-moving date?

If yes, it is regarding to domain moving to new IP addres and I will need to check avary script to investigate this...
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 2390 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Theadalus

Send message
Joined: 9 Nov 15
Posts: 6
Credit: 193,753,698
RAC: 4
Message 2391 - Posted: 28 Sep 2017, 23:53:25 UTC

I have placed an issue in Questions and Answers->Web Site regarding changing email address, i think it's related to this login issue, Meaning during login the email address probably is not passed properly to server, which also happens when you want to change email address in profile?
ID: 2391 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
EVGA DC Captains

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 1
Credit: 2,667
RAC: 0
Message 2392 - Posted: 29 Sep 2017, 0:58:57 UTC

Having the same issue with Login with email address and password.
ID: 2392 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 719
Credit: 113,094,331
RAC: 812,987
Message 2393 - Posted: 29 Sep 2017, 1:04:01 UTC - in response to Message 2392.  

Hmm, this is really strange, as we (you and I) are logged now...
Can you extend info on PM to me, please?

Seriously, I can't reproduce it in last two hours...
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 2393 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
James W

Send message
Joined: 14 Aug 17
Posts: 16
Credit: 3,278,495
RAC: 5,062
Message 2397 - Posted: 29 Sep 2017, 8:17:06 UTC - in response to Message 2390.  

Do you experience this problem from server-moving date?

If yes, it is regarding to domain moving to new IP address and I will need to check avary script to investigate this...

Had no problem with logging in after the move the end of Aug. However, began having this problem about 2 weeks or so ago. Able to log in using the authenticator code, however.
ID: 2397 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Alez

Send message
Joined: 21 Feb 15
Posts: 9
Credit: 15,801,106
RAC: 0
Message 2405 - Posted: 30 Sep 2017, 10:54:33 UTC

I can't get logged in with email / password combo either. I am having to use authenticator.
Problem for me is that firefox says that the https log in page is not secure so seems to just sent an empty log in request after asking me to confirm I wish to send info over an unsecure connection.

Basically, despite saying HTTPS firefox says the site and login is not secure.
ID: 2405 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 719
Credit: 113,094,331
RAC: 812,987
Message 2407 - Posted: 1 Oct 2017, 15:44:47 UTC - in response to Message 2405.  

I just found that login page shows as https encrypted but isn't really.
I'm investigate it now.
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 2407 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 719
Credit: 113,094,331
RAC: 812,987
Message 2408 - Posted: 1 Oct 2017, 16:08:40 UTC - in response to Message 2407.  

Problem solved :)
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 2408 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Jim1348

Send message
Joined: 28 Feb 15
Posts: 216
Credit: 80,876,647
RAC: 222,231
Message 2409 - Posted: 1 Oct 2017, 19:48:32 UTC - in response to Message 2408.  

Problem solved :)

Yes, it works now. I thought it was a Firefox problem, but you fixed it.
ID: 2409 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Krzysztof Piszczek - wspieram ...
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Send message
Joined: 4 Feb 15
Posts: 719
Credit: 113,094,331
RAC: 812,987
Message 2410 - Posted: 1 Oct 2017, 22:56:27 UTC - in response to Message 2409.  

Problem solved :)

Yes, it works now. I thought it was a Firefox problem, but you fixed it.

Not really, it was small problem in server settings... small, but not easy to find :)
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
My Patreon profile
ID: 2410 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile bcavnaugh
Avatar

Send message
Joined: 28 Mar 15
Posts: 6
Credit: 11,743,189
RAC: 0
Message 2411 - Posted: 2 Oct 2017, 14:58:52 UTC

Yes, fixed under IE 11 as well.
Thank you.

Crunching@EVGA The Number One Team in the BOINC Community. Folding@EVGA The Number One Team in the Folding@Home Community.
ID: 2411 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Maurice Goulois

Send message
Joined: 18 May 15
Posts: 4
Credit: 1,138,555
RAC: 0
Message 2415 - Posted: 3 Oct 2017, 18:15:37 UTC

Fixed for me too, thanks !
ID: 2415 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Log-in Problem




Copyright © 2020 Copernicus Astronomical Centre of the Polish Academy of Sciences
Project server and website managed by Krzysztof 'krzyszp' Piszczek