Message boards : Number crunching : all WUs complete and just restart

all WUs complete and just restart

Post to thread Subscribe


AuthorMessage
corris

Send message
Joined: 29 Aug 15
Posts: 3
Credit: 341,000
RAC: 0
Message 2090 - Posted: 29 Mar 2017, 18:01:32 UTC

Today, all WUs complete in normal time, but then just restart from the beginning again. Linux x64

Is there a problem?
ID: 2090 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Trotador

Send message
Joined: 24 Oct 15
Posts: 1
Credit: 61,781,032
RAC: 2,271
Message 2104 - Posted: 1 Apr 2017, 19:19:52 UTC - in response to Message 2090.  

Same here with the QuarkeStars units
ID: 2104 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
fruehwf

Send message
Joined: 5 Jul 16
Posts: 31
Credit: 18,447,833
RAC: 0
Message 2105 - Posted: 2 Apr 2017, 8:14:37 UTC - in response to Message 2104.  

Same here with the QuarkeStars units


Confirme that same here
ID: 2105 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile [B@P] Daniel

Send message
Joined: 21 Sep 16
Posts: 9
Credit: 2,477,333
RAC: 0
Message 2106 - Posted: 2 Apr 2017, 8:25:44 UTC

Same for me. ARM Linux is also affected.
ID: 2106 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
den777

Send message
Joined: 22 Feb 15
Posts: 3
Credit: 4,354,808
RAC: 32,201
Message 2108 - Posted: 2 Apr 2017, 11:32:35 UTC

The same with BHspin on Android (v0.01)
ID: 2108 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mmonnin

Send message
Joined: 2 Jun 16
Posts: 133
Credit: 121,226,112
RAC: 152,186
Message 2109 - Posted: 2 Apr 2017, 15:01:02 UTC

I've had some Quark WUs complete in Windows but in Linux they race through their ETA to something like mid 60% (lowest % WU I saw with no ETA left) in just a few minutes and then slowly crawl to 100%. At about 90min they reach 100% but none have completed yet. I'm suspending all but 2 to see if they actually complete. If not then 125 tasks get dumped on my Linux 2P system.
ID: 2109 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
mmonnin

Send message
Joined: 2 Jun 16
Posts: 133
Credit: 121,226,112
RAC: 152,186
Message 2110 - Posted: 2 Apr 2017, 15:13:18 UTC - in response to Message 2109.  

I tried suspending the tasks but the exe did not stop running at 100% and make the computer really laggy. Dumping all this crap.
ID: 2110 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Jim1348

Send message
Joined: 28 Feb 15
Posts: 177
Credit: 41,257,747
RAC: 184,639
Message 2112 - Posted: 2 Apr 2017, 16:49:34 UTC - in response to Message 2109.  

I've had some Quark WUs complete in Windows but in Linux they race through their ETA to something like mid 60% (lowest % WU I saw with no ETA left) in just a few minutes and then slowly crawl to 100%. At about 90min they reach 100% but none have completed yet. I'm suspending all but 2 to see if they actually complete. If not then 125 tasks get dumped on my Linux 2P system.

I see the same thing with the 0.03 Universe QuarkStars running on an i7-4770 under Ubuntu 16.10.
The work units sit at 100% complete for a few minutes, but then finally exit after 1.5 hours:
Task universe_qs_170208_1_1_20000_1-999999_295200_2 exited with zero status but no 'finished' file

And then they just repeat the process. So I am cancelling all of them and will await word on a fixed version before trying them again.

ID: 2112 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
SandJ

Send message
Joined: 24 Oct 16
Posts: 7
Credit: 816,400
RAC: 0
Message 2216 - Posted: 10 May 2017, 15:10:06 UTC

I have a QuarkStars 0.03 packet behaving like this right now. I've been watching it creeping up from 99.990% with a blank 'time remaining' and at about 89 minutes elapsed it went to 99.999%. At some point between 112 minutes and about 130 minutes it restarted and within 8 minutes was over 60%.

The event log file says this:

Wed 10 May 2017 12:00:32 BST | Universe@Home | Task universe_qs_170208_2_0_20000_1-999999_245200_2 exited with zero status but no 'finished' file
Wed 10 May 2017 12:00:32 BST | Universe@Home | If this happens repeatedly you may need to reset the project.
Wed 10 May 2017 14:01:30 BST | Universe@Home | Task universe_qs_170208_2_0_20000_1-999999_245200_2 exited with zero status but no 'finished' file
Wed 10 May 2017 14:01:30 BST | Universe@Home | If this happens repeatedly you may need to reset the project.
Wed 10 May 2017 16:01:01 BST | Universe@Home | Task universe_qs_170208_2_0_20000_1-999999_245200_2 exited with zero status but no 'finished' file
Wed 10 May 2017 16:01:01 BST | Universe@Home | If this happens repeatedly you may need to reset the project.

I seem to be processing other types of packet OK.

Linux Xubuntu 14.04 AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor not using the GPU.
ID: 2216 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
SandJ

Send message
Joined: 24 Oct 16
Posts: 7
Credit: 816,400
RAC: 0
Message 2233 - Posted: 12 May 2017, 23:26:00 UTC - in response to Message 2216.  

I reset the project as suggested in the log and I've had a QuarkStars packet restarting and re-running for about two days. :-(
ID: 2233 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Post to thread

Message boards : Number crunching : all WUs complete and just restart