Server maintenance

Post to thread Subscribe


Author Message
Profile krzyszp
Project administrator
Project developer
Project tester
Avatar

Joined: 4 Feb 15
Posts: 451
Credit: 15,868,167
RAC: 7,563
Message 2095 - Posted: 30 Mar 2017, 13:35:34 UTC

Due to moving server to another building tomorrow (31th March) we need to shutdown our main server for few hours.
This will start about 10am UTC and it will take about 4 hours.
____________
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek

Member of Radioactive@Home project team
Radioactive Android Map
Tsu

JunioR

Joined: 16 Feb 17
Posts: 1
Credit: 1,343,400
RAC: 6,468
Message 2114 - Posted: 3 Apr 2017, 7:11:13 UTC

Hello. Why have I lost statistics since March 29? Servers process jobs in the normal mode, but the rating has decreased by half. What to do?

墨门

Joined: 19 Mar 16
Posts: 6
Credit: 259,267
RAC: 252
Message 2129 - Posted: 7 Apr 2017, 22:33:20 UTC

hello,after you moving the server,my program UNIVERSE@HOME cannot work normally,when it calculate about every 100 seconds,it will clear the data and start again.
once I deleted the program UNIVERSE@HOME,and added back,but the problem is as before.
please tell me what happen and how should I do ?

Jim1348

Joined: 28 Feb 15
Posts: 63
Credit: 5,512,790
RAC: 1,486
Message 2130 - Posted: 8 Apr 2017, 1:01:16 UTC - in response to Message 2129.

hello,after you moving the server,my program UNIVERSE@HOME cannot work normally,when it calculate about every 100 seconds,it will clear the data and start again.
once I deleted the program UNIVERSE@HOME,and added back,but the problem is as before.
please tell me what happen and how should I do ?

That isn't due to the server, but the work units are having a problem. Don't work on them until they get it fixed.
http://universeathome.pl/universe/forum_thread.php?id=231

MacNack

Joined: 12 Dec 15
Posts: 1
Credit: 340,033
RAC: 621
Message 2131 - Posted: 8 Apr 2017, 10:43:31 UTC

Hello!
I observed the same problem with looping and restarting tasks every 2 minutes a week ago.
Now it looks correct.
____________
Regards,
MNC

墨门

Joined: 19 Mar 16
Posts: 6
Credit: 259,267
RAC: 252
Message 2136 - Posted: 13 Apr 2017, 4:33:03 UTC

My UNIVERSE@home is looked correct now ,thanks!

malagaz

Joined: 6 Feb 17
Posts: 1
Credit: 27,367
RAC: 46
Message 2137 - Posted: 14 Apr 2017, 15:55:32 UTC - in response to Message 2129.

I had the same problem and had to cancel all the tasks and reset the project. After that, it started to work well.

Post to thread